Hovedoppgave: server

Håndverkerne i første etasje har blitt enige om å installere en server med et eget området for hver bruker og en delt skriver. De vil også ha et nytt trådløst nettverk. Nettverket de har nå, blir ofte overbelastet i lunsjen.

  1. Håndverkerne vil gjerne ha et anbud på jobben. Lag en tegning av plassering av de ulike komponentene i systemet. Lag et anbud i Excel med prisliste og timeliste.

  2. Koble opp systemet. Dokumenter det du gjør. Du står fritt til å bruke dokumentasjonsverktøy.

  3. Det er ofte krav om å levere dokumentasjon som PDF. Lever alle tegninger, samsvarserklæring og anbud i et PDF-dokument. Dokumentasjonen gir sammen med utførelsen av systemet grunnlag for karakteren.

Måloppnåelse

Lav

Dokumentasjoner har store mangler. Installasjonen er lite fagmessig. Eleven bruker et språk med få fagbegreper.

Middels

Dokumentasjonen har noen mangler, men kan brukes til installasjon. Installasjonen er godt utført, men har noen mangler. Eleven bruker et språk med noen fagbegreper.

Høy

Dokumentasjonen har alt som kreves av en dokumentasjon ut ifra kravene som er stilt av lærer/oppdragsgiver. Dokumentasjonen er oversiktlig, ryddig og har et profesjonelt utseende. Installasjonen er fagmessig utført. Eleven anvender et faglig presist språk